Infektuar: 58088
Shëruar: 50953
Vdekur: 1456
Shpallje - njoftim: “Apetit” SHPK

Shpallje - njoftim: “Apetit” SHPK

Shpallje January 13, 2021 - 10:19

Njoftojmë të gjithë klientët se kompania “Apetit” SHPK, me adresë magjistralja Prishtinë – Mitrovicë, km 11 - Obiliq, ka marrë vendim të bëjë ankand shitjeje me zbritje deri në -50%, për produktet:

Produktet e mishit të pulës (mish i bardhë, kofshë pule dhe pulë);

Produktet e mishit të gjedhit pa kocka.

Shitja do të realizohet në tri pika të shitjes:

1. Lokali në Vushtrri, rr. “Adem Jashari” - Vushtrri;

2. Lokali në Mitrovicë, rr. “Mbretëresha Teutë”, Mitrovicë dhe

3. Depoja që gjendet ne adresën magjistralja Prishtinë – Mitrovicë, km 11.

Aksioni zgjat 10 ditë pas publikimit të këtij artikulli.