Infektuar: 34295
Shëruar: 21043
Vdekur: 914
Shpallje, 26.10.2020

Shpallje, 26.10.2020

Shpallje October 26, 2020 - 10:48
Shpallje

 

Andi Haliti shpall të pavlefshme dëftesën e klasës XII dhe certifikatën e pikëve të Testit të Maturës, SHM “Ismail Dumoshi”, Obiliq.

Salih Kçiku shpall të pavlefshme dëftesat dhe diplomën e SHM “Medreseja Alaudin”, Prishtinë.

NTP “Mani” shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit me numër 70409068, Prishtinë.

Përparim Haxha shpall të pavlefshme dëftesën e SHF “Liria”, Prishtinë.

Ilir Sadikaj shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit 811010694, Prizren.

Edisian Sadikaj shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit 811004986, Prizren.

Salla Islamaj shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit 70909014, Prizren.

Mevlyde H. Gashi shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit 810978421, Prizren.

“Mejo – Bau” SHPK shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit 810020628, Prizren.

Era Dakaj shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit 811383893, Prizren.

Bekim Hazrollaj shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit, SHPK “Ylli - B”, Suharekë.

Halil Llugaxhija shpall të pavlefshme diplomën e SHM “Jeta e Re”, Suharekë.

Ibrahim Ramadani shpall të pavlefshme diplomën e SHMM “Shtjefën Gjeçovi”, Prishtinë.

Shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit me numër 810937675, NTSH “Krenare Rugova”, Prishtinë.

Ruzhdi Kuqi shpall te pavlefshme certifikatën e biznesit me nr. 70287746, NPSH ''Shpresimi'' Suharekë.

 

Qëndrim Ahmetaj shpall të pavlefshme dëftesat e shkollës fillore “Shaban Idrizi”.

Ermal bedrolli shpall të pavlefshme dëftesën e klasës X, X, XII dhe certifikatën e pikëve të SHMGJ “Ulpiana”, Lipjan.

Basri Neziri shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit me numër 810373308, NSHP AGI, Lipjan.

Nazmije Shatrolli shpall të pavlefshme dëftesën e shkollës fillore “Musa Hoti”, (Ish-“Meto Bajraktari”).

Albulena Rama shpall të pavlefshme dëftesën dhe diplomën e gjimnazit “Frang Bardhi”.

Skender Çallaki shpall të pavlefshme diplomën e gjimnazit “Skënderbeu”, Kaçanik.

Adem Bislimi shpall të pavlefshme dëftesën e vitit II, SHMGJ “Kuvendi i Arbërit”, Ferizaj.

Shaban Gurgurovci shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit me nr. 70721783, NTP mobilieria “Adonis”, Ferizaj.

Amir Ajvazi shpall të pavlefshme dëftesën e klasës 1-8, shkolla fillore “Ramadan Rexhepi”, Sojevë.

Hana Tahiri shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit me nr. 810159675, restoranti “Buna” SHPK, Ferizaj.

Gazmend Haziri shpall të pavlefshme dëftesën e klasës 1-8, shkolla fillore “Gjon Serreçi”, Ferizaj.

Bardhyl Marevci shpall të pavlefshme diplomën, SHMT “Pjetër Bogdani”, Ferizaj.

Lumnije Kaqiku shpall të pavlefshme diplomën e SHMGJ “Kuvendi i Arbërit”, Ferizaj.

Sali Hasani shpall të pavlefshme dëftesën e klasës 10, 11, 12 dhe diplomën e SHME “Faik Konica”, Ferizaj.

Faton Luzha shpall të pavlefshme dëftesën e klasës 1-8, shkolla fillore “Gjon Serreçi”, Ferizaj.

Besim Rrustemi shpall të pavlefshme dëftesën e klasës 1-8, shkolla fillore “Gjon Serreçi”, Ferizaj.

Arbnora Ramadani shpall të pavlefshme dëftesën e klasës 10, SHMM “Elena Gjika”, Ferizaj.

Arsim Sulejmani shpall të pavlefshme dëftesën e klasës 1-8, shkolla fillore “Osman Mani”, Ferizaj.

Heroid Mustafa shpall të pavlefshme diplomën, SHME “Faik Konica”.

Elfad Behluli shpall të pavlefshme diplomën, SHMGJ “Kuvendi i Arbërit”, Ferizaj.

Ali Ymeri shpall të pavlefshme diplomën, SHMT “Pjetër Bogdani”, Ferizaj.

Qendrim Bytyqi shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit 811076399, NTP “Dimi Hedera”, Ferizaj.

Zyle Haziri shpall të pavlefshme dëftesën e klasës 10, SHME “Faik Konica”, Ferizaj.

Metije Gashi shpall të pavlefshme dëftesën e klasës 10, 11, 12 dhe diplomën e SHMGJ “Kuvendi i Arbërit”, Ferizaj.

Autotaxi Lulzim Halimi shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit me nr. 71239020, Ferizaj.

Lutfiu shpall të pavlefshme diplomën e SHMT “Pjetër Bogdani”, Ferizaj.

Visar Dalipi shpall të pavlefshme dëftesën e klasës 10, 11, 12 dhe diplomën e SHMGJ “Kuvendi i Arbërit”, Ferizaj.

Kemajl Saliu shpall të pavlefshme diplomën e SHMB “Zenel Hajdini”, Ferizaj.

Razim Ademi shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit me numër 811364702, n.h berne, Ferizaj.

Erjon Ibrahimi shpall të pavlefshme dëftesën e klasës 10, 11, 12 dhe diplomën, SHMGJ “Kuvendi i Arbërit”, Ferizaj.

Bekim Imishti shpall të pavlefshme dëftesën e klasës 10, 11, 12 të SHMB “Zenel Hajdini”, Ferizaj.

Agron Bujqinca shpall të pavlefshme diplomën, SHME “Faik Konica”, Ferizaj.

Amir Ajvazi shpall të pavlefshme dëftesën e vitit I, SHME “Faik Konica”, Ferizaj.

Ragip Tahiri shpall të pavlefshme dëftesën e vitit 1, 2, 3, SHMGJ “Naim Frashëri”, Shtime.

Besfort Sejdolli shpall të pavlefshme diplomën e SHMT “Pjetër Bogdani”, Ferizaj.

Autotaxi Ajdin Kamenica shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit me numër 811061134, Ferizaj.

Autotaxi Isuf Qerimi shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit me numër 80609132, Ferizaj.

Besjan Zarki shpall të pavlefshme diplomën, SHME “Aga Xhide”, Ferizaj.

Amira Reqica shpall të pavlefshme dëftesën e klasës 6-9, shkolla fillore “Gjon Serreçi”, Ferizaj.

Herolinda Vrella shpall të pavlefshme certifikatën e pikëve, TMSH SHME “Faik Konica”, Ferizaj.