Infektuar: 38431
Shëruar: 23754
Vdekur: 989
Shpallje, 16.10.2020

Shpallje, 16.10.2020

Shpallje October 16, 2020 - 13:26

“OXO” SHPK shpall të pavlefshme certifikatën e regjistrimit të biznesit me numër unik 810122896.

Shkelzen Hajdini shpall të pavlefshme dëftesën e SHF “Pandeli Sotiri”, Obiliq.

Gjelbrim Isahu shpall të pavlefshme kartelën identifikuese të kolegjit “AAB”, me nr. FJUP – 0107-T16/18, Prishtinë.

Teuta Sylejmani shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit “Burhan Abdullahu” me numër 810371617, Lipjan.

Argjend Lekiqi shpall të pavlefshme diplomën e SHMGJ “Ulpiana”, Lipjan.

Faton Sinani shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit, NNSH “Toni Constraction”, me numër 70813467, Lipjan.

DPT “Valentina” shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit 80551452, Prizren.

Arsim Osmanaj shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit 810018946, Prizren.

Dalip Mazrek shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit 71207684, Prizren.

DPZ “Caner” shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit 70140835, Prizren.

Agron I. Rahimi shpall të pavlefshme certifikatën elektrike industriale & TI QAP, Prizren.

Lirim Kolgeci shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit 810135203, Prizren.

Bekim Sh. Bytyqi shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit 811002493, Prizren.

Autotaksi Shaqir V. Krasniqi shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit 70499851, Prizren.

Autotaksi Selajdin Imeri shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit 70827468, Prizren.

Vlora Dakaj shpall të pavlefshme dëftesat e vitit I, II, III, SHMGJ “Gjon Bozuku”, Prizren.

Nysret Krasniqi shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit 71076253, Prizren.

Dionis Budeci shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit me nr. 8113627694, Miradi e Poshtme, “Rruga e Pejës”, 7.

Sami Haziraj shpall të pavlefshme diplomën dhe dëftesat e SHM “Gj. K. Skënderbeu”, Drenas.

Albana Hoxha shpall të pavlefshme diplomën dhe dëftesat e SHM “Gj. K. Skënderbeu”, Drenas.

Bledi Bala shpall të pavlefshme diplomën dhe dëftesat e SHMT “Fehmi Lladrovci”, Drenas.

Nazmi Prenku shpall të pavlefshme diplomën e SHMP “Shtjefën Gjeçovi”, në Prishtinë.

Leonora Kuliqi shpall të pavlefshme diplomën dhe dëftesat e SHM “Gj. K. Skënderbeu”, në Drenas.

Lekë Ponosheci shpall të pavlefshme dëftesën e klasës IX, të SHF “Elena Gjika”, Prishtinë.

Dabatik Buzhala - Getoar Buzhala shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit me numër 71150070, SHPK “DG—ING”, Suharekë.

Shipron Krasniqi shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit me numër 811299264, SHPK “Krass”, Suharekë.

“Leomed” SHPK shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit, ARBK, numri i biznesit 810867111, Prishtinë,

Hekuran Daka shpall të pavlefshme dëftesat e klasës XII, “American School of Kosova”, Prishtinë.

Hekuran Dakaj shpall të pavlefshme dëftesat e vitit X, XIII, SHMGJ “Gjon Buzuku”, Prizren.