Infektuar: 17422
Shëruar: 14894
Vdekur: 657
Shpallje, 17.09.2020

Shpallje, 17.09.2020

Shpallje September 17, 2020 - 10:32
Shpallje

 

“Metro Bar” SHPK shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit me nr. 810156051, Prishtinë.

DPH “Anex bar” shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit me nr. 811285510, Prishtinë.

DPH “Large” shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit me nr. 810913526, Prishtinë.

Fjolla Berisha shpall të pavlefshme dëftesën e vitit I, SHMM “Luciano Motroni”, Prizren.

Alban Nuha shpall të pavlefshme dëftesën e SHFMU “7 Marsi”, Kishnarekë.

Kujtim Qorri shpall të pavlefshme diplomën e SHMT “Fehmi Lladrovci”, Drenas.

Blend Kacurreti shpall të pavlefshme dëftesën e klasës XI, SHM. “Gj. K. Skënderbeu”, Drenas.

Avni Morina shpall të pavlefshme dëftesën e SHF “Abedin Bujupi”, në Arllat.

Artan Berisha shpall të pavlefshme diplomën e SHMT “Fehmi Lladrovci”, Drenas.

Milaim Tahiri shpall të pavlefshme diplomën e SHM “Shtjefën Gjeçovi”, Prishtinë.

Fetije Fejza shpall të pavlefshme diplomën e SHMM" Luciano Motroni " Prizren.

Mehmet Mehani Mehanolli shpall të pavlefshme dëftesat e SHMEJ “Hoxhë Kadri Prishtina”, Prishtinë.

Linda Hyseni shpall të pavlefshme dëftesat dhe diplomën e SHM “Xhevdet Doda”, Prishtinë.

Kreshnik Grajçeevci shpall të pavlefshme dëftesat dhe diplomë e SHM “Xhevdet Doda”, Prishtinë.

Shemsi Shabani B I shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit me nr. 70159347, Prishtinë

Nexhbedin Avdyli shpall të pavlefshme certifikatën e OJQ-së “Lidershipi i të rinjve të Vitisë”, me numër 5116122-0, e lëshuar nga Ministria e Administratës Publike, Viti.

Rinor Ratkoceri shpall të pavlefshme certifikatën e Testit të Maturës, kolegji “Mehmet Akif”, Lipjan.

Bleron Berisha shpall të pavlefshme dëftesën e klasës VI – IX, SHF “Asim Vokshi”, Prishtinë.

Elmi Zuka shpall të pavlefshme diplomën e shkollës së mesme profesionale “Jonuz Zejnullahu”, Pozhoran - Viti.

Ismet Berisha shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit me nr. 810460022, Prugovc.

Arjeta Shehu shpall të pavlefshme dëftesat, certifikatën, diplomën, SHMM “Luciano Motroni”, Prizren.

Kemajla Renda shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit 71227367, Prizren.

Arbenit Kastrati shpall të pavlefshme certifikatën, diplomën për Saldim, QAP 2016, Prizren.

Hajrije Peci shpall të pavlefshme diplomën e SHMLM “Dr. Xheladin Deda”, Mitrovicë.


Flamur Veliqi shpall të pavlefshme diplomën e SHMLT “Arkitekt Sinani”, Mitrovicë.


Anita Abazi shpall të pavlefshme diplomën, dëftesat dhe certifikatën e SHMLM “Dr. Xheladin Deda”, Mitrovicë.


Lavdim Behrami shpall të pavlefshme dëftesën e shkollës fillore “Migjeni”, Mitrovicë.


Kushtrim Sylejmani shpall të pavlefshme dëftesën nga klasa VI-IX të shkollës fillore “Elena Gjika”.

Fetije ismajli shpall të pavlefshme diplomën e shkollës së mesme “Kuvendi i Lezhës”, Germovë – Viti.

Taulant Hasani shpall të pavlefshme certifikatën e Maturës Shtetërore, gjimnazi “Kuvendi i Lezhës”, Viti.

Burim Potoku shpall të pavlefshme diplomën e SHM “Shtjefën Gjeçovi”, Prishtinë.