Infektuar: 14939
Shëruar: 12325
Vdekur: 611
Shpallje të pavlefshme, banesë me qira, 16.09.2020

Shpallje të pavlefshme, banesë me qira, 16.09.2020

Shpallje September 16, 2020 - 10:52
Shpallje

 

Lëshoj banesat me qira në “Ulpianë” dhe në “Breg të diellit”. Banesat janë të mobiluara, përparësi kanë studentët ose ndonjë çift. Çmimi sipas marrëveshjes. Tel: 044506282 dhe 044469971.

******

Astrit Haziri shpall të humbur dëftesën e klasës X, XI, XII dhe diplomën e SHMGJ “Ulpiana”, Lipjan.

Lutfi Greindl shpall të humbura dëftesat e viti I, II, III, IV dhe diplomën e SHMGJ “Ulpiana”, Gadime – Lipjan.

Albin Berisha shpall të pavlefshme certifikatën e Testit të Maturës të SHMPM “Hysni Zajmi”, në Gjakovë.

Adhuresa Zenelaj shpall të pavlefshme diplomën e gjimnazit “Hajdar Dushi”, në Gjakovë.

Leutrim Shala shpall të pavlefshme dëftesën e klasës I - V të SHFMU “Haxhi Shala”, në Rogovë - KK Gjakovë.

Nexhdet Morina shpall të pavlefshme dëftesat e klasës I, II, III, IV të gjimnazit “Hajdar Dushi”, në Gjakovë.

Majgenta Beka shpall të pavlefshme diplomën e gjimnazit “Hajdar Dushi”, në Gjakovë.

Antigona Morina shpall të pavlefshme dëftesat e klasës I, II, III, IV dhe diplomën e SHMM “Hysni Zajmi”, në Gjakovë.

Qamil Hoti shpall të pavlefshme dëftesën e klasës X të SHME “Kadri Kusari”, në Gjakovë.

Fahrije Voca shpall të pavlefshme dëftesat dhe diplomën e SHMLM “Dr. Xheladin Deda” (ish-Desa Tomoviq).


Enis Shabani shpall të pavlefshme certifikatën e kursit të ndërtimtarisë, e lëshuar nga Qendra për Aftësim Profesional – Mitrovicë, më datën 19.04.2018.


Denis Abazi shpall të pavlefshme dëftesat dhe diplomën e SHMLM “Dr. Xheladin Deda”.


Jeton Avdullahu shpall të pavlefshme dëftesën e shkollës fillore “Fazli Greiçevci”.

Elvira Koliqi shpall të pavlefshme dëftesën e SHF “Daut Bogujevci”, Fushë Kosovë

F and K SHPK shpall të pavlefshme certifikatën e TVSH-s me nr. 810867715, Prishtinë.

Vegim Namligjiu shpall të pavlefshme dëftesën e SHMT “19 Nëntori”, drejtimi teknik i makinerisë , Prishtinë.

Masar (Halit) Shureci shpall të pavlefshme dëftesën e SHF “Zenel Salihu”, Bardh i madh.

Adem Krasniqi shpall të pavlefshme dëftesat dhe diplomën e SHM “Gjin Gazulli”, Prishtinë.

Gzim Haliti shpall të pavlefshme dëftesat dhe diplomën e SHM “Hivzi Sylejmani”, Prishtinë.

Resmije Kadriu shpall të pavlefshme dëftesën e SHF “Hasan Prishtina”, Prishtinë.

Arbnora Mirena shpall të pavlefshme dëftesat dhe diplomën e SHM “17 Shkurti”, Obiliq.

Gresa Imeri shpall të pavlefshme diplomën dhe dëftesat e SHMT “Fehmi Lladrovci”, Drenas.

Paulina Seferi shpall të pavlefshme diplomën e SHM “Gj. K. Skënderbeu”, Drenas.

Përparim Bajraktari shpall të pavlefshme diplomën e SHM “Gj. K. Skënderbeu”, Drenas.

Lirim Bajraktari shpall të pavlefshme diplomën e SHM “Gj. K. Skënderbeu”, Drenas.

Betim Krasniqi shpall të pavlefshme diplomën e SHM “Gj. K. Skënderbeu”, Drenas.

Bleron Susuri shpall të pavlefshme dëftesat dhe diplomën, SHMGJ “Remzi Ademaj”, Prizren.

Shqiprim Dulaj shpall të pavlefshme dëftesat e vitit X, XI, gjimnazi “Loyola”, Prizren.

Merlinda Tafallari shpall të pavlefshme diplomën, SHMM “Luciano Motroni”, Prizren.

Muhamet Bajrami shpall të pavlefshme dëftesën e klasës XI, SHM “Eqrem Çabej”, Prishtinë.

Liridona Kuleta shpall të pavlefshme dëftesat dhe diplomën e SHM “Ahmet Gashi”, Prishtinë.

Nuhi Qyqalla shpall të pavlefshme dëftesën e vitit I, II, SHM “Minatori”, Bardh i madh.