Infektuar: 14939
Shëruar: 12325
Vdekur: 611
Shpallje të pavlefshme, 15.09.2020

Shpallje të pavlefshme, 15.09.2020

Shpallje September 15, 2020 - 13:23
Shpallje

Blertijana Nuredini shpall të pavlefshme diplomën, SHM “Kuvendi i Arbërit”, Ferizaj.

Adnan Etemi shpall të pavlefshme diplomën, SHMT “Pjetër Bogdani”, Ferizaj.

Ardit Salihu shpall të pavlefshme dëftesën e klasës X, SHMGJ “Kuvendi i Arbërit”, Ferizaj.

Etnik Jakupi shpall të pavlefshme dëftesën e klasës X, XI, XII, diplomën dhe certifikatën e pikëve, TMSH SHMGJ “Kuvendi i Arbërit”, Ferizaj.

Mervete Ahmet shpall të pavlefshme diplomën, SHMM “Elena Gjika”, Ferizaj.

Armelinda Kashtanjeva shpall të pavlefshme dëftesën e klasës X, XI, XII dhe diplomën e SHMM “Elena Gjika”, Ferizaj.

Avni Beqiri shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit me nr. 80072007, NTP “Verbani”, Ferizaj.

Mehmet Hajdini shpall të pavlefshme certifikatën fiskale me nr. biznesi 600863395, Ferizaj

Leonard Grainca shpall të pavlefshme dëftesën e klasës 1-5 dhe 6-9, shkolla fillore “Halit Ibishi”, Cernill.

Hikmete Ramadani shpall të pavlefshme diplomën, SHMB “Zenel Hajdini”, Ferizaj.

Amir Ibishi shpall të pavlefshme dëftesën e klasës 1-8, Shkolla Fillore,

Remzije Murseli shpall të pavlefshme dëftesën e klasës 1-8, shkolla fillore “Jeta e Re”, Greme – Ferizaj.

Agron Shabani shpall të pavlefshme dëftesën e klasës X, XI, XII dhe diplomën e SHMGJ “Ulpiana”, Lipjan.

Donika Berisha shpall të pavlefshme diplomën e SHME “Faik Konica”, Ferizaj.

Xhyzide Kadria shpall të pavlefshme dëftesën e klasës X, XI, XII dhe diplomën e SHMB “Zenel Hajdini”, Ferizaj.

Rifat Ademaj shpall të pavlefshme diplomën e SHMGJ “Naim Frashëri”, Shtime.

Shkelqime Aliu shpall të pavlefshme dëftesën e klasës 6-9, shkolla fillore “Muharrem Shemsedini”, Bibaj.

Rilind Rexhepi shpall të pavlefshme diplomën e SHMGJ “Kuvendi i Arbërit”, Ferizaj.

Flamur Haziri shpall të pavlefshme diplomën e SHMM “Çesk Zadeja”, Ferizaj.

Xhevrie Rexhepi Halili shpall të pavlefshme dëftesën e klasës X, XI, XII dhe diplomën e SHMT “Pjetër Bogdani”.

Bekim Rexhepi shpall të pavlefshme dëftesën e klasës X, XI, XII dhe diplomën, SHMT “Pjetër Bogdani”, Ferizaj.

Lirigzon Baleci shpall të pavlefshme dëftesën e SHFMU “Ali Gashi”, Çikatovë e Re.

Fitore Avdyli shpall të pavlefshme diplomën e dëftesat e SHMT “Fehmi Lladrovci”, Drenas.

Arjan Krasniqi shpall të pavlefshme dëftesën e SHFMU “Jusuf Gërvalla”, Negroc.

Alban Krasniqi shpall të pavlefshme dëftesën e SHFMU “Jusuf Gërvalla”, Negroc.

Astrit Hajdini shpall të pavlefshme dëftesën e SHF “Xheladin Gashi - Plaku”, Komoran.

Leutrim Elshani shpall të pavlefshme diplomën e SHMT “Fehmi Lladrovci”, Drenas.

Arber Hiseni shpall të pavlefshme diplomën e SHMT “Fehmi Lladrovci”, Drenas.

Arbnore Karaqica shpall të pavlefshme dëftesën e SHFMU “Xhevë Lladrovci”, Gllanasellë.

Çlirim Bytyqi shpall të pavlefshme dëftesën e SHFMU “Luigj Gurakuqi”, Sankoc.

Osman Leku shpall të pavlefshme diplomën e SHMT “Fehmi Lladrovci”, Drenas.

Arlind Istogu shpall të pavlefshme diplomën e SHM “Gj. K. Skënderbeu”, Drenas.

Altin Vebiji shpall të pavlefshme dëftesën e vitit II, gjimnazi “Loyola”, Prizren.

Fjolla Musliu shpall të pavlefshme dëftesën e klasës I deri V, SHFMU “Hasan Prishtina”, Milloshevë.

DSH “Da` art – Picture” shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit me nr. 70665352, me dokumente përcjellëse, Prishtinë.

Idriz Rudari shpall të pavlefshme diplomën e SHMEJ “Hoxhë Kadri Prishtina”, Prishtinë.

Nazmi Mustafa shpall të pavlefshme diplomën e SHMT “ 19 Nëntori”, Prishtinë

Alban Gallapeni shpall të pavlefshme dëftesat dhe diplomën e SHM “Shtjefën Gjeçovi”, Prishtinë.

Blerta Sopi shpall të pavlefshme dëftesat dhe diplomën e SHM “7 shtatori”, Prishtinë.

Alije Rrahmani shpall të pavlefshme diplomën e SHMEJ “Hoxhë Kadri Prishtina”, Prishtinë.

Liridona Ibrahimi shpall të pavlefshme dëftesën e klasës X SHMT “28 Nëntori”, Prishtinë

Selim Selimi shpall të pavlefshme certifikatën e QAP Ferizaj.

Rrustem Baftijari shpall të pavlefshme diplomën e SHM “Kuvendi i Lezhës”, Viti.

Gzim Gashi shpall të pavlefshme dëftesat dhe diplomën e SHM “Hasan Tahsini”, Obiliq.

Sidorela Berisha shpall të pavlefshme dëftesën e klasës X, Xl, “Loyola gymnazium”, Prizren.

Verona Berisha shpall të pavlefshme dëftesën e klasës X, Xl, “Loyola gymnazium”, Prizren.

Alberita Baftiaj shpall të pavlefshme dëftesën e klasës X, Xl, “Loyola gymnazium”, Prizren.

Arion Bytyqi shpall të pavlefshme dëftesën e klasës X, Xl, “Loyola gymnazium”, Prizren

Blerim Kabashaj shpall të pavlefshme dëftesën dhe certifikatën e SHMT ''Skender Luarasi'' Suharekë.

Islam Hoti shpall të pavlefshme dëftesën dhe diplomën e SHMM ''Dr Luciano Motroni'' Prizren.

Adelina Bytyqi shpall të pavlefshme dëftesën nëntëvjeçare, SHM ''Jeta e Re'' Suharekë

Jeton Zmajlaj shpall të pavlefshme dëftesën tetëvjeçare, SHF ''Dëshmoret e Greikocit'', Suharekë.

DPH “Fati” shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit me nr. 80621434, Prishtinë.

Hajrije Mehmeti shpall të pavlefshme diplomën e SHM “Shtjefën Gjeçovi”, Prishtinë.

Albulena Mehmeti shpall të pavlefshme diplomën e SHM “Shtjefën Gjeçovi”, Prishtinë.