Infektuar: 14939
Shëruar: 12325
Vdekur: 611
Shpallje të pavlefshme, banesë me qira - 11.09.2020

Shpallje të pavlefshme, banesë me qira - 11.09.2020

Shpallje September 11, 2020 - 10:35
Shpallje

Lëshoj banesat me qira në “Ulpianë” dhe në “Breg të diellit”. Banesat janë të mobiluara, përparësi kanë studentët ose ndonjë çift. Çmimi sipas marrëveshjes. Tel: 044506282 dhe 044469971.

******

Kadire Syliqi shpall të humbura dëftesat e klasës X, XI, XII të SHMP “Adem Gllavica”, Lipjan.

Lejla Hajra shpall të pavlefshme dëftesat dhe diplomën e SHMLE “Hasan Prishtina”, Mitrovicë.


Euron Osmani shpall të pavlefshme dëftesën e klasës X të SHMLM “Dr. Xheladin Deda”, Mitrovicë.

Jetmir Hodaj shpall të pavlefshme dëftesën tetëvjeçare, SHF “Dituria”, Samadrazh.

Bledion Kicaj shpall të pavlefshme dëftesën nëntëvjeçare, SHF “Dëshmorët e Greikocit”, Suharekë.

Veli Hasanaj shpall të pavlefshme diplomën, SHMT “Skender Luarasi”, Suharekë.

Leutrim Krasniqi shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit nr. 810037417, Suharekë.

Isuf Sinani shpall të pavlefshme dëftesat e viti I, II, III, si dhe diplomën e shkollës së mesme “Kuvendi i Lezhës”, Viti.

Taulant Hasani shpall të pavlefshme dëftesat e vitit I, II, III, si dhe diplomën e shkollës së mesme, gjimnazi “Kuvendi i Lezhës”, Viti.

Menjetë Ahmeti shpall të pavlefshme dëftesën e klasës XII, SHM “Ahmet Gashi”, Prishtinë.

Drenusha Berisha shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit 811007998, Prizren.

“La Pizza” shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit 71084221, Prizren.

Grupi muzikor “Troja” shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit me nr. 70864398 dhe certifikatën fiskale me nr. 600495883, Prishtinë.

Fahri Rrahimi shpall të pavlefshme diplomën e kolegjit “Tempulli”, drejtimi Komunikacion rrugor, Prishtinë.

Ruzhdi Shillova shpall të pavlefshme diplomën e SHM “Shtjefën Gjeçovi”, Prishtinë.

Ahmeti shpall të pavlefshme dëftesat dhe diplomën e SHM “Xhevdet Doda”, Prishtinë.

Leart Begolli shpall të pavlefshme dëftesën e klasës X, SHM “Ahmet Gashi”, Prishtinë.

Bajrami shpall të pavlefshme diplomën e kolegjit “AAB”, drejtimi Shkenca Kompjuterike, Prishtinë.

Selimi shpall të pavlefshme dëftesat dhe diplomën e SHM”Eqrem Çabej”, Prishtinë.

Njomza Krasniqi shpall të pavlefshme dëftesat dhe diplomën e SHM “Hivzi Sylejmani”, Fushë Kosovë.