Infektuar: 14939
Shëruar: 12325
Vdekur: 611
Shpallje të pavlefshme, banesë me qira - 09.09.2020

Shpallje të pavlefshme, banesë me qira - 09.09.2020

Shpallje September 09, 2020 - 13:34
Shpallje

Lëshoj banesat me qira në “Ulpianë” dhe në “Breg të diellit”. Banesat janë të mobiluara, përparësi kanë studentët ose ndonjë çift. Çmimi sipas marrëveshjes. Tel: 044506282 dhe 044469971.

******

Hasan Kryeziu shpall të pavlefshme licencën e punës me nr. KO – 03543-02, Prishtinë.

Vilajete Ismajli shpall të pavlefshme diplomën e SHMEJ “Hoxhë Kadri Prishtina”, Prishtinë.

Dion Tmava shpall të pavlefshme dëftesat dhe diplomën e SHM “Xhevdet Doda”, Prishtinë.

Zyrafete Gashi shpall të pavlefshme dëftesat e SHM “7 Shtatori”, Prishtinë.

Florent Musliu shpall të pavlefshme dëftesën e vitit I, II, III, IV të SHM “Xhevdet Doda”, Prishtinë.

“Talax” SHPK shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit me nr. 811328401, Prishtinë.

Besnik Imeri shpall të pavlefshme diplomën e SHM “Shtjefën Gjeçovi”, Prishtinë.

Valentina Hoxha shpall të pavlefshme dëftesën e vitit II,  SHMM “Dr Ali Sokoli”, Prishtinë.

“Dot Arhitekti” SHPK shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit me nr. 810130930, Prishtinë.

Dorentina Gashi shpall të pavlefshme diplomën e SHM “Eqrem Çabej”, Prishtinë.

Marigona Dauti shpall të pavlefshme diplomën dhe dëftesat e klasave X, XI dhe XII të gjimnazit “Skënderbeu”, Kaçanik.

Xhejlane Vishi shpall të pavlefshme diplomën dhe dëftesat e klasave X, XI, XII dhe XIII të SHMP "Feriz Guri dhe Vëllezërit Çaka" - Kaçanik. 

Teuta Boshnjaku shpall të pavlefshme dëftesat e klasës II, IV të gjimnazit “Hajdar Dushi”, në Gjakovë.

Kushtrim Bajraj shpall të pavlefshme dëftesën e SHFMU “Rilindja”, nga klasa I-IX, në Qifllak, KK Rahovec.

Laurim Bajraj shpall të pavlefshme dëftesën e SHFMU “Rilindja”, nga klasa I – IX, në Qifllak, KK Rahovec.

Ardit Kamberi shpall të pavlefshme dëftesat e klasës X, XI, XII të gjimnazit “Hajdar Dushi”, Gjakovë.

Jashar Këpuska shpall të pavlefshme diplomën e gjimnazit “Hajdar Dushi”, në Gjakovë.

Mjellma (Besnik) Hadri shpall të pavlefshme certifikatën e Maturës Shtetërore në gjimnazin “Hajdar Dushi”, në Gjakovë.

Edmond Prenku shpall të pavlefshme dëftesën e SHFMU “Rilindja”, Dobrashec.

Hamit Bajra shpall të pavlefshme dëftesën e SHFMU “Bajram Curri”, Nekoc.

Vahide Ibriqi shpall të pavlefshme diplomën e SHM “Gj. K. Skënderbeu”, Drenas.

Fatlind Islami shpall të pavlefshme diplomën e SHMT “Fehmi Lladrovci”, Drenas.

Bislim Gjokaj shpall të pavlefshme dëftesën e SHFMU “Zenel Hajdini”, në Tërstenik.

Bislim Gjokaj shpall të pavlefshme dëftesën e klasës X në SHMT “Fehmi Lladrovci”, Drenas.

Shpëtim Mehani shpall të pavlefshme diplomën dhe dëftesat e SHMT “Fehmi Lladrovci”, Drenas.

Sherif Morina shpall të pavlefshme dëftesën e SHF “Ali Gashi”, në Çikatovë e Re.

Fehmi Elshani shpall të pavlefshme dëftesën e SHF “Naim Frashëri”, në Gllobar.

Sherif Morina shpall të pavlefshme dëftesën e SHF “Naim Frashëri”, Gllobar.

Arlind Berisha shpall të pavlefshme diplomën, SHM “Qendra e Kompetencës”, Prizren.

DPT “Qarshija” shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit 80298090, Prizren.

DPZ “Autoservis” Qaza” shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit me nr. 70776162, Prishtinë.