Infektuar: 14939
Shëruar: 12325
Vdekur: 611
Shpallje te pavlefshme, banesë me qira  08.09.2020

Shpallje te pavlefshme, banesë me qira 08.09.2020

Shpallje September 08, 2020 - 10:36
Shpallje

 

Lëshoj banesat me qira në “Ulpianë” dhe në “Breg të diellit”. Banesat janë të mobiluara, përparësi kanë studentët ose ndonjë çift. Çmimi sipas marrëveshjes. Tel: 044506282 dhe 044469971.

 

********

Gabrijella Bezhi shpall të pavlefshme dëftesën dhe certifikatën, SHMM “Luciano Motroni”, Prizren.

Kadri Konjuhi shpall të pavlefshme dëftesën e klasës X, XI, XII dhe diplomën e SHM “Gjin Gazulli”, Prishtinë.

“Dri @ Ems” SHPK shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit me nr. 810095100, Prishtinë.

Leonora Berisha shpall të pavlefshme dëftesën e klasës I – IX, SHF “Iliria”, Prishtinë.

Valentina Kryeziu shpall të pavlefshme dëftesën e SHMM “Dr. Ali Sokoli”, Prishtinë.

Faton Ymeri shpall të pavlefshme diplomën e SHMP “Jonuz Zejnullahu”, Viti.

Laura Ferid Alabaku shpall të pavlefshme dëftesën e klasës X, XI, XII dhe diplomën e

SHMLM “Kongresi i Manastirit”, Pozhoran.

Kushtrim Dervishi shpall të pavlefshme dëftesën nga klasa 6-9 të shkollës fillore “Shotë Galica”.


Arben Avdiu shpall të pavlefshme diplomën e SHMLT “Arkitekt Sinani”, Mitrovicë.


Artan Zenali shpall të pavlefshme diplomën e SHMLT “Arkitekt Sinani”, Mitrovicë.

Afrim Rexhepi shpall të pavlefshme dëftesën e klasës X, XI, XII, SHMB “Abdyl Frashëri”, Prishtinë.

Ariana Uka shpall të pavlefshme licencën e punës, e lëshuar nga Oda e Infermierëve, në Prishtinë.

“AR – Investmens” SHPK shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit me nr. 810058877, Prishtinë.

Arbër Haziri shpall të pavlefshme dëftesat dhe diplomën e SHMB “Abdyl Frashëri”, Prishtinë.

Berat Gjakija shpall të pavlefshme dëftesat dhe certifikatën e SHMP “Shtjefën Gjeçovi”, Prishtinë.

Emira Begisholli shpall të pavlefshme dëftesën e klasës VI - IX, shkolla fillore “Dëshmorët e Lirisë”, Manastirc.

Engjëllushë Hoti shpall të pavlefshme dëftesën e klasës X, XI, XII, Qendra e Kompetencës, Ferizaj.

Valon Zeqiri shpall të pavlefshme certifikatën e QAP, Ferizaj.

Valentina Kryeziu shpall të pavlefshme dëftesën e klasës I–V dhe VI-IX, SHFMU “Hasan Zyko Kamberi”, Sllovi – Lipjan.