Infektuar: 14939
Shëruar: 12325
Vdekur: 611
Shpallje, 07.09.2020

Shpallje, 07.09.2020

Shpallje September 07, 2020 - 12:54
Shpallje

Autotaxi “Tefik Ibishi” shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit me nr. 70525682, Prishtinë.

Fatime Gashi shpall të pavlefshme dëftesat SHMLEJ “Hoxhë Kadri Prishtina”, Prishtinë.

Sami Qeriqi shpall të pavlefshme dëftesat dhe diplomën e SHM “Ulpiana”, Lipjan.

Leonardo Pervetica shpall të pavlefshme dëftesën e klasës X, SHMB “Abdyl Frashëri”, Prishtinë.

Leonardo Pervetica shpall të pavlefshme dëftesën e klasës XI, SHMLP “Shtjefën Gjeçovi”, Prishtinë.

Zenel Elshani shpall të pavlefshme dëftesat e klasës I – VIII, SHF “Bajram Curri”, Krushë e Madhe.

Çlirim Elshani shpall të pavlefshme dëftesat e klasës I – IX, SHF “Bajram Curri”, Krushë e Madhe.

“Ge Group” SHPK shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit 70237018, Prizren.

Etrit Berisha shpall të pavlefshme diplomën, kolegji “Mehmet Akif”, Prizren.

Saranda Kokollari shpall të pavlefshme diplomën e universitetit “Ukshin Hoti”, Prizren.

Hazir Maksutaj shpall të pavlefshme dëftesën tetëvjeçare, SHF “Migjeni”, Gjinoc – Suharekë.

Nexhmedin Shabanaj shpall të pavlefshme dëftesën, klasa X, SHF “Migjeni”, Gjinoc – Suharekë.

Dashurie Begaj shpall të pavlefshme diplomën, SHMGJ “Jeta e Re”, Suharekë.

Tahir Kolgeci shpall të pavlefshme dëftesën tetëvjeçare, SHF “Vëllezërit Frashëri”, Bukosh – Suharekë.

Shukrie Palushi shpall të pavlefshme dëftesën tetëvjeçare, SHF “Dëshmorët e Kabashit”, Korish.

Erlindë Suka shpall të pavlefshme dëftesat dhe diplomën, SHMGJ “Jeta e Re”, Suharekë.

Valdete Hoxhaj shpall të pavlefshme diplomën, SHMGJ “Jeta e Re”, Suharekë.