Infektuar: 10247
Shëruar: 5944
Vdekur: 327
Shpallje, 14.07.2020

Shpallje, 14.07.2020

Shpallje July 14, 2020 - 11:00
Shpallje

Avdyl Gashi shpall të pavlefshme dëftesat e klasës I, II të gjimnazit “Hajdar Dushi”, në Gjakovë.

Safie Maloku shpall të pavlefshme diplomën e gjimnazit “Hajdar Dushi”, në Gjakovë.

Valbona Arifi, nga Ballanca –Viti, shpall të pavlefshme diplomën e shkollës së mesme profesionale “Jonuz Zejnullahu”, Viti.

Arian Fushtica shpall të pavlefshme dëftesën e vitit I dhe II, SHM “Xhevdet Doda, Prishtinë.

“Mes Bilalli” SHPK shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit me nr 810811514, Prishtinë.

Frizer "Egzoni" shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit me nr. fiskal 601605275 Prizren.

Drenusha Bytyqi shpall te pavlefshme dëftesat, diplomën dhe certifikatën Qendra e Kompetencës Prizren.

Elona Gojnovci shpall të pavlefshme dëftesat dhe diplomën e SHM “ Xhevdet Doda”, Prishtinë .

Arbnora Ahmetaj shpall të pavlefshme dëftesën e SHF “Shote Galica” Runikë – Skenderaj.

Lumnije Zogjani shpall të pavlefshme dëftesat e SHMM “Dr Ali Sokoli”, Prishtinë.

Fatlind Pantina shpall të pavlefshme dëftesën e klasës XI SHMT “ 28 Nëntori”, Prishtinë.