Infektuar: 10247
Shëruar: 5944
Vdekur: 327
SEMIS SHPK - Likuidim, 13.07.2020

SEMIS SHPK - Likuidim, 13.07.2020

Shpallje July 13, 2020 - 13:18
Njoftojmë të gjithë klientët se kompania SEMIS SHPK, rruga “Tahir Sinani”, nr. 5 - Ferizaj, ka marrë vendim të shuajë biznesin me numër unik të regjistrimit: 811374446 dhe ka caktuar likuidatorin për zhvillimin e procedurës së likuidimit. Njoftohen të gjithë klientët që kanë raporte Kreditore-Debitore në këtë shoqëri të paraqiten në afatin 30-ditor nga data e shpalljes në gazetë.
Image