Infektuar: 5118
Shëruar: 2370
Vdekur: 108
Shpallje 30.06.2020

Shpallje 30.06.2020

Shpallje June 30, 2020 - 11:15
Shpallje

Lirie Halabaku shpall të pavlefshme dftdëftesën e klasës X, XI, XII dhe diplomën e SHMLP “Kongresi i manastirit” Pozhoran.

Sokol Gruda shpall të pavlefshme diplomën e SHMT "Nexhmedin Nixha" drejtimi teknik i tekstilit në Gjakovë.

Arsim Tahiri shpall të pavlefshme dëftesën e klasës VIII, SHF "Migjeni" ( ish 25 Maji).

Qlirim Zani shpall të pavlefshme dëftesën e klasës X, XI, XII dhe diplomën e SHMP “Adem Gllavica” Lipjan.

Ajnisha Bytyqi shpall të pavlefshme dëftesën e klasës I –VIII, SHFMU “Emin Duraku” Banull, Lipjan.


Nrika Obërtinca shpall të pavlefshme dëftesën e vitit I, II, III, IV dhe diplomën e SHMM “Dr Ali Sokoli”, Prishtinë.

Shpresa Jashari shpall të pavlefshme diplomën e SHMT “ 28 Nëntori”, Prishtinë.

Qenan Imran Ismaili shpall të pavlefshme dëftesën e vitit I, II, III dhe diplomën SHM “Hivzi Sylejmani”, Fushë Kosovë.

Fatmir Bahtiri shpall të pavlefshme diplomën e SHF “Emin Duraku”, Prishtinë.

Ermir Leku shpall të pavlefshme diplomën e SHMT “Fehmi Lladrovci”, Drenas.

Fatos Muqolli shpall të pavlefshme diplomën dhe dëftesat e SHM Gjergj Kastrioti Skënderbeu”, Drenas.

Bardhyl Haxhiu shpall të pavlefshme diplomën e SHMT “Fehmi Lladrovci”, Drenas.

Shpetim Bogiqi shpall të pavlefshme diplomën dhe dëftesat e SHMT “Fehmi Lladrovci”, Drenas.

Eset Berisha shpall të pavlefshme dëftesën e SHF “Bajram Curri”, Nekoc.

Naim Saliuku shpall të pavlefshme diplomën e SHMT “Fehmi Lladrovci”, Drenas.

Rina Shamolli shpall të pavlefshme dëftesën e klasës I - V SHF “Gjone Sereqi”, Ferizaj.

Bekim Shashivari shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit me nr. 811027194, NTP “Michelin -1”, Shtime.

Lumnije Qerkini shpall të pavlefshme certifikatën e TVSH me nr. 330227159 NSHT “Dani”, Ferizaj.

Mireza Elezi shpall të pavlefshme diplomën e SHME “Faik Konica”, Ferizaj.

Njazi Ballazhi shpall të pavlefshme diplomën e SHME “Faik Konica”, Ferizaj.

Luigj Prekpalaj BI shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit me nr. 810664111, Ferizaj.

Elena Tahiri shpall të pavlefshme diplomën e SHM “ Dr Shaban Hashani”, Ferizaj.

Milazim Hasani shpall të pavlefshme dëftesën e klasës I –VII SHF “Ganimete Terbeshi”, Ferizaj.

Të rekomanduara