Infektuar: 5118
Shëruar: 2370
Vdekur: 108
Debat  Publik, 30.06.2020

Debat Publik, 30.06.2020

Shpallje June 30, 2020 - 10:33
Duke u bazuar në Ligjin Nr. 03/L-214 për Vlerësimin e Ndikimit në Mjedis, Neni 20, pika 2 dhe 4, Kompania “Led Light Technology Kosova” Sh.p.k Prishtinë, në bashkëpunim me Ministrinë e Ekonomisë dhe Ambientit, organizojnë:
Image
Të rekomanduara