Publikohet traileri i parë i filmit “Deadpool & Wolverine”

Publikohet traileri i parë i filmit “Deadpool & Wolverine”

Showbiz April 23, 2024 - 15:55

“Marvel Entertainment” publikoi trailerin e parë për vazhdimin e ardhshëm të anti-heroit më të njohur – Deadpool, të quajtur “Deadpool & Wolverine”.

Në mesin e shkurtit, shikuesit tashmë patën mundësinë të shikonin teaser-in e parë të filmit, ku shfaqej festa e ditëlindjes së Deadpool, e cila u ndërpre nga organizata “Time Variance Authority”.

Në filmin e ri, Wade, pra Deadpool, duhet të gjejë një mënyrë për të shpëtuar botën e tij dhe për ndihmë ai i drejtohet Loganit, i cili iu dorëzua pikëllimit dhe alkoolit pasi humbi gjithçka vetë dhe nuk ka dëshirë të jetë Wolverine.

Filmi i tretë u drejtua nga Sean Levy, regjisori i ekskluzivitetit të njohur “Night at the Museum”, i cili tashmë ka punuar me Ryan Reynolds në filma si “Free Guy” dhe “The Adam Project”. Reynolds dhe Hugh Jackman do të mishërojnë rolet e tyre më të njohura, dhe në film luajnë gjithashtu Emma Corinne, Morena Baccarin, Rob Delaney dhe të tjerë.