Egla drejtuar Liamit: Ndyrësirë, një grua nuk preket as me mendim e lëre më me dorë

Egla drejtuar Liamit: Ndyrësirë, një grua nuk preket as me mendim e lëre më me dorë

Showbiz April 17, 2024 - 15:40

Një debat tensionues nisi që nga mëngjesi midis Eglës dhe Liamit brenda shtëpisë së BBVA-së.

Aktorja Egla Ceno vazhdimisht i thoshte Liamit që ai nuk duhet t’i tregojë asaj se çfarë duhet të bëjë e të veprojë.

“Një grua nuk preket as me mendim e lë më me dorë, ndyrësirë”, i thoshte ajo Liamit derisa debati i tyre eskaloi edhe më tej.

Në debat e sipër, Liami madje u dëgjua t’i thoshte Eglës “që të futej në pishinë dhe të shpëlaj ligësitë”. Megjithatë, ajo nuk qëndronte aspak indiferente derisa i thoshte se “do e mësonte se si të sillet”.

“Ti je një idiot dhe je një maniak. Gratë nuk preken me dorë. Nuk i thuash gruas të dalësh lakuriq. Të kanë heqë kusitë nga dora dje”, i thoshte ajo Liamit.

Derisa dyshja debatonin, banorët e tjerë qëndronin, reagonin pak ose fare për mosmarrëveshjen e tyre.