MC Kresha licencohet si trajner i futbollit

MC Kresha licencohet si trajner i futbollit

Showbiz June 04, 2023 - 22:58

Reperi i njohur MC Kresha është një artistët shqiptarë më të pëlqyer të zhanrit rap.

Por krahas muzikës, ai ka treguar se ka një pasion tejet të madh edhe për futbollin dhe e ka treguar shumë herë me krenari se është tifoz i flaktë i Liverpoolit.

E mesa duket pasioni ne tij të sportit, ai po e kthen edhe në profesion, pasi nga tashmë ka fituar të drejtën për të ushtruar profesionin e trajnerit të futbollit.

Në Tiranë, MC Kresha ka përfunduar të gjitha trajnimet e UEFAS-s për licencë në kategorinë C.

Diploma C e UEFA-s kërkon një minimum prej 60 orësh arsimimi, një minimum prej 15 orësh shpenzohen për të studiuar përmbajtjen interaktive të udhëhequr me një minimum 10 orë të përbërë nga përvoja e punës.

Kursi jepet afërsitë 50/50 në aktivitetin në fushë dhe jashtë fushës.