Këta janë tre banorët e Big Brother VIP Albania që po e agjërojnë Ramazanin

Këta janë tre banorët e Big Brother VIP Albania që po e agjërojnë Ramazanin

Showbiz March 23, 2023 - 10:30

Me ardhjen e muajit të Ramazanit, bota islame po përgatitet për agjërim. Sot është dita e parë e këtij muaji të shenjtë për myslimanët.

Ndërkohë që këtë muaj e kanë pritur edhe banorët e Big Brother VIP Albania, të cilët edhe janë zgjuar për syfyr mbrëmë.

Nita, Gerti dhe Fotinia mbrëmë janë zgjuar për syfyr, duke u përgatitur ta fillojnë agjërimin për ditën e parë të Ramazanit.

@luizejlli_bigbrother Zoti ja u pranoftë #bigbrothervipalbania #bbva #meluizin #viral ë Ramazan - Elmedin Hasani