Pas Konferencës, vjen Festivali

Pas Konferencës, vjen Festivali

Showbiz September 05, 2022 - 10:08

Rave paralajmëron risi për këtë fillim të fundvitit. Në nëntor, pas edicionit të dytë të “Prishtina Music Conference”, me moton e konsistencës, Rave prezanton Rave Festival me program të muzikës elektronike.

Postimi i fundit i festivalit Rave në rrjete sociale:

Motoja e PMC-së 2022 për konsistencë në qasje, dorëzim dhe sjellje po u jep jetë eksperiencave të reja në industrinë tonë të muzikës. Mungesa e emocioneve ndaj ndjesive të reja ka shtyrë Rave të studiojë një plan të ri; ta formojë një identitet të ri për qytetin tonë. Një identitet ku mujme me u kap krejt, tu e zvogëlu polarizimin ekstrem aktual jo vetëm të skenës sonë të muzikës, por praktikisht gjithçkaje që po shohim e po dëgjojmë.

Afterparty i PMC-së në 2022. Në një vend shumë të ri e të papërdorur më herët.

5 nëntor. Ju prezantojmë: Rave Festival.

Ni koncept konsistent, pa mbarim; me sensacione që ngjallin emocione të reja e të vjetra; muzikë e cila përcjell mirësinë e mirëqenien e kamotshme n’zo t’Prishtinës cool.

Image

Ky është artikull i sponsorizuar.