Shtyhet mbajtja edhe e një festivali tjetër në Prishtinë

Shtyhet mbajtja edhe e një festivali tjetër në Prishtinë

Showbiz June 16, 2022 - 12:46

Festivali i filmit “Prishtina International Film Festival”, i paraprë të mbahet në Prishtinë në muajin korrik, është shtyrë për në muajin gusht.

Përfaqësues të këtij festivali, përmes një komunikate për media, kanë njoftuar se edicioni i 14-të i “PriFest” do të mbahet nga 23 deri në 28 gusht.

“Edicioni i 14-të i këtij festivali, i planifikuar te realizohet ne korrik, eshte shtyre dhe do të mbahet më 23-28 gusht. Për detaje të tjera do t’ju informojmë me kohë”, thuhet në komunikatë.

Festivali tjetër “Sunny Hill”, që ishte paraparë të mbahet në gusht në kryeqytet, është zhvendosur në Tiranë.

Kurse festivali i birrës “Beerfest”, që pritej të mbahej në qershor, është anuluar. /express