Ekskluzive: “Big Brother”, së shpejti për herë të parë në Kosovë

Ekskluzive: “Big Brother”, së shpejti për herë të parë në Kosovë

Showbiz June 13, 2022 - 12:08

Formati “Big Brother” po zgjerohet në një treg të ri mediatik, duke u transmetuar për herë të parë në territorin e Republikës të Kosovës, pas marrëveshjes me “Banijay Rights”.

Tashmë është zyrtare se marrëveshja mes “Banijay”-s, “Artmotion” dhe “KlanKosova” do të sjellë edicionin Big Brother VIP për herë të parë në Kosovë, në sezonin e ardhshëm televiziv.

Puna ka nisur si në aspektin teknik, ashtu edhe në atë përmbajtësor dhe premiera e parë e spektaklit do të jetë në vjeshtë.

Deri më sot, formati "Big Brother" është realizuar në më shumë se 60 versione, me mbi 34,000 episode, 8,500 banorë të përfshirë në format, 6,400 eliminime, duke numëruar 90 milionë ndjekës në rrjete sociale. /Zëri