Avokati i Johnny Depp provimin e jurisprudencës e dha në Kosovë

Avokati i Johnny Depp provimin e jurisprudencës e dha në Kosovë

Showbiz May 29, 2022 - 19:24

Avokati bazë i Johnny Depp është Benjamin Chew, ai është një avokat që punon në zyrat e Uashington D.C., Irvine dhe Kaliforni dhe përshkruhet si “ndërgjyqësi i shumanshëm” që prezanton klientët në “pushtet dhe arbitrazhet komplekse tregtare”.

Ai ka lindur më 14 shtator 1961 në Virxhinia, Shtetet e Bashkuara dhe aktualisht është 60 vjeç.

Ai diplomoi në bachelor në Universitetin e Princeton përpara se të ndiqte Shkollën Juridike të Universitetit të Virxhinias.

Ndërkaq provimin e jurisprudencës e dha në Republikën e Kosovës, në Distriktin e Kolumbisë dhe Virxhinia.

Ai mbulon shumë fusha të ndryshme ligjore dhe ndoqi me sukses dy shkelje të çështjeve të besueshmërisë për Johnny Depp në Los Angeles, përpara paraqitjes së tij në Virxhinia.

Image

Flet rrjedhshëm spanjisht dhe është nderuar nga një nga çmimet e avokatëve më të mirë në Amerikë për çështjet tregtare nga viti 2017 deri në vitin 2022.

Pikat kryesore të karrierës së tij profesionale përfshijnë përfaqësimin e Johnny Depp që është një betejë mashtrimi prej 50 milionë dollarësh kundër ish-menaxherëve të tij të biznesit si dhe përfaqësimin e këngëtares Cher në veprimin e saj kundër një këshilltari financiar të dikurshëm, transmeton Klankosova.tv

Ben Cheë vlerësohet të ketë një vlerë neto prej afro 5 milion dollarë që nga viti 2022 me tarifën e tij të faturimit për orë që është 700 dollarë.

Ai ka kaluar më shumë se 30 vjet në fushën ligjore.