Infektuar: 107497
Shëruar: 104054
Vdekur: 2245
Këngëtari i njohur flet hapur: Kam dashur ta vras veten

Këngëtari i njohur flet hapur: Kam dashur ta vras veten

Showbiz June 08, 2021 - 17:41

Ish-ylli i “One Direction”, Liam Payne ka treguar për një prej periudhave më të vështira në jetën e tij, kur e kishte menduar edhe vetëvrasjen.

Ai ka treguar se si i ishte rikthyer veseve të këqija gjatë izolimit e si ishte bërë i varur nga alkooli.

“‘Unë ende ndihem si fëmijë në shumë mënyra. Nuk ka asnjë lidhje midis parave dhe lumturisë. Është një mit. Paraja është aftësia për t’u çlodhur në gjëra të caktuara.”, tha këngëtari.

Ai gjithashtu tregoi se iu rikthye veseve të këqija gjatë izolimit dhe se u bë i varur nga alkooli.

‘Unë kisha frikë deri në dy muajt e mëparshëm. Besoj se shumë njerëz kishin këtë lloj faktori identik, alkoolin.”, tha ai.

Një ditë më parë, këngëtari konfirmoi gjithashtu dhe ndarjen nga e fejuara pas disa muajsh.