Infektuar: 55851
Shëruar: 49269
Vdekur: 1410
Jansky, artisti nga Maqedonia, performon live në “Rave Session”

Jansky, artisti nga Maqedonia, performon live në “Rave Session”

Showbiz January 11, 2021 - 22:01

Jansky është DJ nga Maqedonia e Veriut. Ai filloi të luante muzikë që nga viti 1998 si dhe shprehu dashurinë e tij për House Music.

Ai shpesh luan muzikë në klube lokale dhe ne private parties. Ai ishte një warm up DJ për disa nga emrat më të mëdhenj të muzikës elektronike, të tilla si Hernan Cattaneo, Nick Warren, Danny Howells, Sebastien Leger, Nathan Coles dhe Hisham Zahran.

Përmbledhja e tij ‘Coincidence’ është një përkufizim mujor i muzikës për të cilën ai është i apasionuar.

E këtë të diel ne presim Jansky-in nga ora 21:00, live në faqen tonë zyrtare në Facebook, Radio Prishtina, Rave Travel dhe Win Music Freedom Kosova

Imageë