Infektuar: 70185
Shëruar: 313132
Vdekur: 1616
Adriani ndan muzikën më të mirë me ne këtë të diel, në orën 22:00

Adriani ndan muzikën më të mirë me ne këtë të diel, në orën 22:00

Showbiz September 10, 2020 - 13:22

Këtë të diel, me fillim në orën 22:00, vjen artisti Adrian, i cili do të paraqitet drejtpërdrejt në “Rave Travel”.

Në mes të kësaj dukurie të paprecedentë për njerëzimin që të drejtojë gishtin te fajtorët e shumëfishtë nga shekuj të tërë të evolucionit të pashmangshëm, ka njerëz atje jashtë, të cilët po mundohen t’i mbajnë të dyja anët e ringut bashkë për fitore.

Ashtu është shoku ynë, DJ i dashur dhe shërbëtori civil i qytetit, me emrin Adrian (Kult-ure), një anë të cilën shumë rrallë e shohim në skenë, do të paraqitet drejtpërdrejt në “Rave Live Stream” këtë të diel.

Me muzikë të shpirtit, të hareshëm e funky, deri te blicet e tech-house, që ta pompojnë zemrën.