Infektuar: 56412
Shëruar: 49713
Vdekur: 1420
Denis Behrami këngëtari më i ri në skenë lanson projektin e parë

Denis Behrami këngëtari më i ri në skenë lanson projektin e parë

Showbiz August 11, 2020 - 17:20

Denis Behrami i lindur në Drenicë dhe i rritur në Belgjikë, është edhe një talent i ri, i cili po tenton të hyjë në skenën e muzikës.

Pasioni dhe dëshira e tij e madhe është muzika, që një ditë të arrij aty ku ëndërron dhe synon te jetë, kuptohet me përkrahjen e familjes së tij, vullnetit si dhe fansave për të cilët shpreson që ti ketë në një të ardhme të afërt.

Eshtë rritur dhe shkolluar, flet tri 3 gjuhë të huaja, por asnjëhere nuk e ka harruar prejardhjen e tij, dhe prandaj në projektin e tij të parë dhe në ato që do vijnë, patjetër që prioritet do të jetë prejardhja e tij.