Infektuar: 10988
Shëruar: 6616
Vdekur: 373
Javicia Leslie do të jetë aktorja e parë me ngjyrë për “Batwoman”

Javicia Leslie do të jetë aktorja e parë me ngjyrë për “Batwoman”

Showbiz July 09, 2020 - 13:41

Javicia Leslie është aktorja më e re me ngjyrë që e kanë gjetur për rolin e Batwoman, e veshur me pelerinë dhe kaçurrela do ta shohim në sezonin e dytë të emisionit televiziv.

Leslie do të luajë Ryan Wilder, një personazh i ri "i pëlqyeshëm, e çrregullt, pak mendjemadhe dhe e patrazuar" e cila do të marrë përsipër rolin e luajtur më parë nga Kate Kane.

Kane u luajt nga Ruby Rose, e cila tronditi tifozët duke u larguar në maj.

Kurse Leslie do të jetë aktorja e parë me ngjyrë që portretizon personazhin me veprim të drejtpërdrejtë në një shfaqje televizive.

"Jam jashtëzakonisht krenare që jam aktorja e parë e zezë që luan rolin ikonik të Batwoman në televizion," tha aktorja, e cila më parë luajti në dramën e komedisë amerikane "God Fri Fri Me".

"Dhe si një grua biseksuale, unë jam e nderuar që të bashkohem në këtë shfaqje paraardhëse e cila ka qenë një shteg i tillë për komunitetin LGBTQ +".