Infektuar: 4931
Shëruar: 2267
Vdekur: 102
Kanita përfundon këngën e re

Kanita përfundon këngën e re

Showbiz May 31, 2020 - 13:14

Ka disa demo gati, mirëpo tashmë është vendosur se cili do të jetë projekti i radhës në shqip nga Kanita Suma.

Këtë gjë e ka konfirmuar vetë artistja ku sërish ka bashkëpunuar me Boban Apostolov, vula e krijimeve të Kanitës.

Ky projekt do të jetë në shqip por nuk do të vonoj shumë dhe një tjetër në gjuhën angleze.