Infektuar: 1047
Shëruar: 794
Vdekur: 30
 9 shtëpi falas, Almeda dhe bashkëshorti i saj bëjnë gjestin e madh

9 shtëpi falas, Almeda dhe bashkëshorti i saj bëjnë gjestin e madh

Showbiz March 25, 2020 - 19:12

Almeda Abazi dhe bashkëshorti i saj Tolga e kanë bërë gjestin e madh në këto ditë pandemie, shkruajnë mediat turke, transmeton lajmi.net. Ata kanë vendosur që të mos e marrin qeranë për 9 shtëpitë e tyre. Tre në Amerikë dhe të tjerat në Turqi. Ky gjest i ëtyre shtë duartrokitur dhe është thënë se duhet […]

Almeda Abazi dhe bashkëshorti i saj Tolga e kanë bërë gjestin e madh në këto ditë pandemie, shkruajnë mediat turke, transmeton lajmi.net.

Ata kanë vendosur që të mos e marrin qeranë për 9 shtëpitë e tyre. Tre në Amerikë dhe të tjerat në Turqi.

Ky gjest i ëtyre shtë duartrokitur dhe është thënë se duhet të merren shembull çifti ëi famshm turk.