Kandidati për deputet i VV-së që i ngjanë frikshëm ambasadorit Grenell

Kandidati për deputet i VV-së që i ngjanë frikshëm ambasadorit Grenell

Showbiz February 20, 2020 - 14:21

Kandidati për deputet i VV-së që i ngjanë frikshëm ambasadorit Grenell

U bë i njohur si aktor në serialin “Cimerat” e pastaj vazhdoi rrugën e artit edhe si regjisor për të krijuar me dhjetëra filma që kanë garuar dhe fituar çmime në festivalet vendore dhe ndërkombëtare.

Fjala është për Xhelal Haliti i cili te “Cimerat” ishte i njohur si Flamuri.

Por ai më pas sikur e la paska anash aktrimin, dhe iu fut botës së politikës, ku prej themelimit të Lëvizjes Vetëvendosjes në Lipjan është një ndër anëtarët kryesor dhe më të zëshëm të këtij subjekti.

Flamuri i “Cimerave” në zgjedhjet e fundit kandidojë edhe për deputet por nuk arriti të marrë votat e qytetarëve.