Mahnit ish-presidentja, ndryshimi i madh e bën të duket aq e re

Mahnit ish-presidentja, ndryshimi i madh e bën të duket aq e re

Showbiz February 19, 2020 - 21:49

Ish presidentja, vazhdon të jetë aktive në misionin e saj me fondacionin Jahjaga.

Ajo publikon postime në rrjetet sociale, pothuajse çdo herë në secilin aktivitet që e kryen, shkruan GazetaBlic.

Jo vetëm që ka ndryshuar në profesion por ka ndryshuar edhe në dukje. Po ta kujtojmë në fillimet e karrierës së saj nuk mund të njihet, tashmë ka renë në peshë dhe duket shumë ndryshe në secilën herë që e shohim.

Këto foto të fundit, do ju lenë pa fjalë me ndryshimin e saj se sa bukur duket, madje edhe veshja që ajo zgjedh e bën të duket më  e veçantë. Të themi të drejtën, më mirë vishet sot se kur ka qenë në krye të detyrës si presidente.

Në imazhet e mësipërme, Jahjaga ka qenë në takim me  me Ministrin e Jashtëm të Sllovakisë Z. Miroslav Lajëák dhe e Znj. Michèle Coninsx, Asistent Sekretare Gjenerale dhe Drejtoreshe Ekzekutive për Anti-Terrorizëm në Kombe të Bashkuara.

Image