Infektuar: 10988
Shëruar: 6616
Vdekur: 373
Pas 8-muajve, Ermal Fejzullahu i kërkon falje publike personit më të afër të presidentit!

Pas 8-muajve, Ermal Fejzullahu i kërkon falje publike personit më të afër të presidentit!

Showbiz December 14, 2019 - 21:08
Detajet

Pas 8-muajve, Ermal Fejzullahu i kërkon falje publike personit më të afër të presidentit!

Ka mjaftuar një koment në një fotografi që menaxheri, Faton Shoshi e kishte publikuar në llogarinë e tij në “Instagram”, për ta gozhduar i madh e i vogël këngëtarin, Ermal Fejzullahu.

Ky i fundit kah mesi i Prillit të këtij viti (2019) kishte bërë një koment në imazhin ku shihej këshilltari dhe ndihmësi personal i Presidentit të Gambisë përkrah me shoshin, që të dy duke darkuar.

Por këngëtari i cili njihet si një person që i pëlqen humori, si me shaka kishte shkruar  “thuaj le të buzëqeshë se nuk po shihet”, çka edhe bëri që Ermali të etiketohej si racist.

E sonte në emisionin “Review me Nora Haxhën”, 8-muaj pas gjithë kësaj buje, këngëtari i ka kërkuar falje publike personit në fjalë.