Moderatorja shqiptare që jepte lajmet zhveshur flet për rrogën që merrte në televizion

Moderatorja shqiptare që jepte lajmet zhveshur flet për rrogën që merrte në televizion

Showbiz nëntor 17, 2019 - 20:20
Lexoni detajet!

Enki Braçaj, ish-moderatore e Zjarr Tv, ka qenë një ndër vajzat që thyen tabutë ne ekranin shqiptar pas paraqitjes në edicionin e lajmeve me dekolte të theksuar.

Enki e ftuar në “Pop Culture” është pyetur nëse rroga e justifikonte pjesën e të zhveshurit në ekran dhe ajo ka thënë, duke qeshur:

“Rroga nuk e justifikonte, nuk e di si janë tani, por dikur kanë qenë copë copë.”

Sërish është ngacmuar nga Kilda, e cila e ka pyetur Enkin për rrogat e kameramanëve që xhironin edicionin informativ dhe ajo plot humor ka thënë:

“Kameramanët kishin rrogë më të ulët se përfitonin kënaqësi.”