Po këndonte në një dasmë, Big Mama merr propozim për fejesë

Po këndonte në një dasmë, Big Mama merr propozim për fejesë

Showbiz August 22, 2019 - 19:54
Lexoni detajet

Big Mamës i ndodhi e papritura në një dasmë.

Big Mama ashtu sikurse edhe kolegët e saj, është shumë aktive me performanca gjatë kësaj sezone

Këngëtarja së fundi ishte e ftuar të argëtonte të pranishmit në një dasmë, por i ndodhi ajo që nuk e priste.

Një djalë i afrohet asaj ulet në gjunjë dhe me një buqetë lule në duar i propozon martesë Big Mamës.

Ajo i publikoi fotografitë nga ky moment dhe shkruan “Na ndodhi edhe kjo”. 

Image

Image