Pishinë në maje të ndërtesës, prindërit e Rita Orës po pushojnë në një hotel shumë të shtrenjtë në SHBA

Pishinë në maje të ndërtesës, prindërit e Rita Orës po pushojnë në një hotel shumë të shtrenjtë në SHBA

Showbiz korrik 18, 2019 - 17:55
Lexo Detajet

Nëna dhe babai i Rita Orës kanë shkuar në pushime.

Vera dhe Besnik kanë publikuar disa imazhe nga atje.

Ata kanë shkuar në njërin nga hotelet me të shtrenjëta ku vetëm një natë kushton 391 dollarë për një çift të martuar.

Hoteli që kanë zgjedhur është ‘The Wastin Nashville’, në Shtetet e Bashkuara.

Ndryshe, ata janë njëri nga çiftet e lumtura që komentohen vazhdimisht për raportin e tyre.

Vera dhe Besnik Ora kanë tre femijë së bashku Elenën, Ritën dhe Donin.

Image

Image