Infektuar: 9869
Shëruar: 5480
Vdekur: 303
Ngjyra e argjendtë e flokëve është trend interesant, ndërkaq dëshmia më e mirë janë këto yje

Ngjyra e argjendtë e flokëve është trend interesant, ndërkaq dëshmia më e mirë janë këto yje

Showbiz June 17, 2019 - 21:34
Lexoni detajet

Nëse akoma nuk je e sigurt se çfarë do të mendosh për këto nuanca, shiko sa mirë i kanë përdorur këto yje

Ngjyra e argjendtë platini e flokëve përfundimisht është hap i guximshëm, transmeton Telegrafi.

Edhe pse nuk është e krisur si disa ngjyra gërthitëse, më shumë bën pjesë ndër ato se sa ndër nuancat klasike të së gështenjtës, të zezës dhe biondes.

Këto ngjyra në të vërtetë janë fantastike, sepse pothuajse nuk ka femër së cilës nuk i rri mirë.

Ngjyrat e errëta të flokëve mund të theksojnë mungesat në fytyrë dhe t’i bëjnë vijat e fytyrës më të vrazhda.

Sapo të jetë ngjyra më e çelët, aq më mirë mbulon ato mungesa dhe zbut vijat në fytyrë. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lady in Red @valerianmovie @lucbesson #cinemacon

A post shared by Cara Delevingne (@caradelevingne) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on