Emina Cunmulaj dërgon një grup fëmijësh për herë të parë në plazh

Emina Cunmulaj dërgon një grup fëmijësh për herë të parë në plazh

Showbiz qershor 15, 2019 - 17:11
Detajet

Modelja ka mbushur me lumturi ditën e një grupi fëmijësh duke i dërguar në plazh për të parën herë në jetën e tyre.

Emina Cunmulaj ka kohë që është kthyer nga SHBA për t’i kaluar disa ditë pushimi në Shqipëri

Përveç pushimeve, modelja së fundmi ka bërë një gjest shumë bujar ajo ka grumbulluar një grup fëmijësh nga mosha 5-13 vjeç dhe i ka dërguar ata në një plazh, dhe kjo ishte hera e parë e fëmijëve që provuan notin.

Postimi i bërë nga modelja në Instagram ku tregon se si kaloi ditën me fëmijët mori shumë komente pozitive dhe një numër të madh pëlqimesh