Infektuar: 1052
Shëruar: 820
Vdekur: 30
Fotot ‘para’ dhe ‘pas’ tregojnë sa shumë ka ndryshuar Naim Abazi pas mbjelljes së flokëve

Fotot ‘para’ dhe ‘pas’ tregojnë sa shumë ka ndryshuar Naim Abazi pas mbjelljes së flokëve

Showbiz May 16, 2019 - 16:44
Detajet

Naim Abazi është njëri nga këngëtarët e gjeneratës së vjetër, i cili vazhdon të jetë akoma i komentuar në mediat rozë.

Autori i emisionit “Odeon”, së fundmi ka bërë një ndërhyrje në pamjen e tij, pasi ka zbuluar se ka mbjellë flokët.

Kjo u bë e ditur edhe nga spitali ku Naimi ka kryer ndërhyrjen, i cili ka publikuar dy fotografi të këngëtarit në faqen e tyre zyrtare në rrjetin social Facebook, para dhe pas mbjelljes së flokëve.

“Kemi pasur një trajtim shumë të këndshëm me z. Naim Abazi i cili ka bërë mbjellje të flokëve tek ne. Rezultati është i mrekullueshëm”, shkruhet në postimin e tyre.

Këngëtari Abazi ka kohë që nuk ka qenë aktiv në muzikë, por që prej vitesh është prezantues i emisionit të tij.

Image