Infektuar: 1052
Shëruar: 820
Vdekur: 30
Vlora e vesh edhe njëherë fustanin që e pati në disa takime

Vlora e vesh edhe njëherë fustanin që e pati në disa takime

Showbiz May 15, 2019 - 22:15
Detajet

Ambasadorja e Kosovës në Shtetet e Bashkuara ishte e ftuar në një iftar mbrëmë në Shtëpinë e Bardhë, ku ajo bëri iftar bashkë me Presidentin e SHBA’ve Donald Trump

E përkundër komenteve të ndryshme dhe bujës që bëri ky iftar në Shtëpinë e Bardhë bashke me Trump nuk ka shkuar pa u vërejtur nga komentuesit e shumtë.

Një ndër ta ka, të cilit ambasadorja ia ka fshirë emrin, ka komentuar se ajo vesh shpesh të njëjtin fustan.

“A mundet ndonjë të krijojë një fondacion për ambasadoren Vlora Çitaku, kështu ne mund t’i blejmë asaj një fustan të ri. Ajo ka veshur të njëjtin fustan pa pushim. Më 26 dhjetor 2018, në një ditë me shoqërinë e saj. 28 dhjetor 2018 me miqtë. 5 dhe 6 prill 2019 në Loëa dhe tani me Donald Trump”, ishte komenti i njërit prej fansave.

Kurse sot, Vlora ka shkruar se e ka veshur fustanin përsëri dhe në statusin e saj ka shkruar:

“Pas shumë kërkesave, e vesha fustanin prapë”, ka shkruar Vlora në statusin e saj.

Image