Kush janë këngëtaret më seksi shqiptare, sipas qytetarëve (VIDEO)
Foto: Ilustrim

Kush janë këngëtaret më seksi shqiptare, sipas qytetarëve (VIDEO)

Showbiz prill 21, 2019 - 16:30
Lexo Detajet

Qytetarët kanë treguar se kush mendojnë se janë këngëtarët më seksi të skenës muzikore shqiptare.

Në emisionin “Mirage”, qytetarët janë pyetur se kush janë këngëtarët më seksi të estradës shqiptare.

Ata kanë treguar të preferuarit e tyre dhe atë se çfarë pëlqejnë tek ajo këngëtare apo këngëtar që e përmendnin si opsion.

Ndiqeni videon e mëposhtme për t’i mësuar përgjigjet e qytetarëve dhënë në “VoxPop”.