Infektuar: 5118
Shëruar: 2370
Vdekur: 112
Kjo është gruaja seksi e Kim Jong

Kjo është gruaja seksi e Kim Jong

Showbiz February 19, 2019 - 15:10
Lexo detajet!

Shumë pak dihet për jetën private të diktatorit koreanoverior Kim Jong, ndërsa publikimi i fotove familjare konsiderohet ende tabu.

Por gjatë inaugurimit të terminalit të ri të aeroportit ndërkombëtar të Piongiangut, Kim Jong është shoqëruar nga funksionarë të partisë dhe bashkëshortja Ro Sol-ju.

Image 
Image 
Image