Prezantuesi e puth mysafiren në gjoks në transmetim live

Prezantuesi e puth mysafiren në gjoks në transmetim live

Showbiz shkurt 17, 2019 - 13:37
Lexo detajet!

Shikuesit e një televizioni francez janë lënë gojëhapur nga ajo se çfarë kanë parë gjatë një transmetimi të drejtpërdrejt.

Një incident, të cilin shumë veta e kanë cilësuar si sulm seksual, ka ndodhur në një televizion francez gjersa prezantuesi po tentonte ta thyente një rekord duke qëndruar në transmetim të drejtpërdrejt për 35 orë.

Gruaja, e quajtur Soraya, mori pjesë në një skeç në emision, i cili ishte imitim i incidentit të tmerrshëm të plaçkitjes së Kim Kardashianit në nëj hotel në Paris.

Prezantuesi, më pas insiston se Soraya duhet t’i japë atij një të puthur, sepse e kishte shpëtuar. Ajo pranon dhe bën gati faqen për ta lejuar atë ta puthë, por prezantuesi zgjedh gjoksin në vend të faqes. 

Image 
Image 
Image 
Image