Beqar apo në lidhje? Yll Limani jep përgjigje interesante

Beqar apo në lidhje? Yll Limani jep përgjigje interesante

Showbiz shkurt 10, 2019 - 09:53
Lexo Detajet

Yll Limani ka folur rreth jetës private.

Yll Limani ishte i ftuar mbrëmë në një intervistë për “Xing me Ermalin”, ku foli rreth jetës profesionale dhe asaj private.

Sa i përket statusit të tij, këngëtari vazhdimisht ka tentuar që çështjet që kanë të bëjnë me jetën private t’i mbajë larg syrit të publikut.

I pyetur nga Ermali se a është beqar apo në lidhje,  këngëtari u përgjigj shkurt, duke thënë se është i lumtur.

“Momentalisht jam i lumtur”, ka thënë Ylli duke mos sqaruar më shumë se çfarë fshihet pas kësaj përgjigje.