Flori Mumajesi ka një lajm shumë të rëndësishëm

Flori Mumajesi ka një lajm shumë të rëndësishëm

Showbiz janar 20, 2019 - 18:25
Lexoni detajet

Pak ditë më parë, këngëtari shumë i dashur i të gjitha moshave, Flori Mumajesi, tha se po mendon të largohet nga muzika

E kjo bëri që shumë fansa të tij të dëshpërohen dhe t’i shkruajnë të mos e bëjë një gjë të tillë.

Sot, ai ka publikuar në Instagram një video ku thotë se nuk do të heq dorë nga muzika pasi njerëzit që e duan janë të shumtë.

Madje, ai ka premtuar se që në këngën e radhës do ta japë maksimumin e tij në muzikë, profesion ky të cilin Flori e bën me shumë pasion./

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Flori Mumajesi (@iamflorimumajesi) on