Rihanna sjell Shën Valentinin

Rihanna sjell Shën Valentinin

Showbiz janar 12, 2019 - 17:34
Lexo detajet!

Transparencë, fjongo provokative dhe zemra të kadifta për të mbuluar pjesët intime. Në këtë mënyrë Rihanna ka sjellë para kohe Shën Valentinin.

Me ngjyrën e dashurisë, me elementë romantikë të ndërthurur me trasgresion, popstar-ja ka prezantuar koleksionin e veshjeve intime për festën e të dashuruarve.

Përtej çdo steriotipi të femrave perfekte, këngëtarja prezanton një grua të fuqishme, tek e cila trupi nuk është vetëm mekanizmi qendror i bukurisë, por edhe autetiticet.

E bukura ka forma të ndryshme ndaj dhe Rihanna zgjedh modele të kolme dhe deri në mbipeshë për të prezantuar koleksionet e saj.