Tringa Kay kopjon Ana Kabashin

Tringa Kay kopjon Ana Kabashin

Showbiz tetor 12, 2018 - 15:15

Dikur mike e tash me sa duket raporti i tyre shoqëror ka marrë një kahje tjetër, pasi për një kohë ato nuk shihen më së bashku, është fjala për Ana Kabashin dhe Tringa Kay.

Kjo e fundit duket se ka filluar të " lakmoj " në suksesin e Ana Kabashit kohëve të fundit gjë që shihet qartë.

Tringa ka filluar t'a bëj copy-paste me sa duket tërë jetën e Anës.

Nga postimet e fundit shihet se Tringa ka kopjuar Anën në një foto ku shihet shumë ngjajshmëria e stilit të njejtë nga veshja, por për cudi ajo po i ndjek edhe sallonet e bukurisë dhe dizajnerët  ku rregullohet Ana.

Sa do zgjasë ky kopijim pritet të shohim në vazhdim.

Image