Pagëzimi i Princit Louis, Pallati Kensington poston fotot zyrtare

Pagëzimi i Princit Louis, Pallati Kensington poston fotot zyrtare

Showbiz korrik 16, 2018 - 13:46
Lexoni më shumë detaje

Princi Louis u shfaq për herë të parë në pagëzimin e tij javën e shkuar, ku mbretëresha dhe Princi Filip nuk ishin të pranishëm.

Pallati Kensington ka postuar fotot zyrtare të ceremonisë dhe fotot familjare, ku të pranishëm kanë qenë familja e Kate, Princi Charles me bashkëshorten dhe Princi Harry me Meghan Markle. /TCH/

Image

Image

Image

Image

Image