Kylie Jenner me pasuri marramendëse

Kylie Jenner me pasuri marramendëse

Showbiz korrik 12, 2018 - 09:32
Lexo për më shumë detaje

Kylie Jenner ka hyrë në histori. Ajo është vetëm 20 vjeç dhe për 3 vite ka arritur që të ndërtojë një perandori të sajën dhe një pasuri prej 900 millionë $ sipas “Forbes”,përcjell “Zeri.info” .

 Është e veçantë se Kylie ka ndërtuar vetë pasurinë , duke pasur parasysh "make-up" e saj dhe  famën me "reality show" është se ajo është bërë vetë kaq e pasur duke u bazuar tek forcat e saj, transmeton "Zeri".info 
Kylie ka kaluar  shifrën edhe të edhe Mark Zuckerberg, i cili u bë miliarder në moshën 23-vjeçare. Ndërsa Kylie është kokë më kokë me Evan Spiegel, themeluesin e Snapchat i cili u bë miliarder në të njëjtën moshë me Kylie-n, 20 vjeç/ZERI/.