Ju kujtohet Brenda e 'Beverlly Hills', asaj i është rikthyer kanceri

Ju kujtohet Brenda e 'Beverlly Hills', asaj i është rikthyer kanceri

Showbiz maj 16, 2018 - 09:24
Lexo detajet

Pasi kanë kaluar dy vjet që kur ka hequr njërin gji, Shannen Doherty do të duhet urgjentisht t’i nënshtrohet operacionit të ri.

Aktorja amerikane ka ndarë me gjithë botën një lajm të trishtuar për sëmundjen e saj malinje.

Pas dy vjet e gjysmë luftë të vazhdueshme me kancerin e gjirit, si dhe operacioneve të shumta, ajo u kthye në spital, ku është në pritje të një operacioni të ri kirurgjik – rindërtimit të gjirit.

Image
Image 
Image