Sëmuret Dafina Zeqiri

Sëmuret Dafina Zeqiri

Showbiz janar 21, 2018 - 10:18


Janë pothuajse çdo ditë të angazhuar rreth profesionit të tyre.

Artistët tanë gjejnë pak kohë për relaks apo për të qëndruar në ambientet familjare, shkruan lajmi.net.

Por, në disa raste ata detyrohen të lënë pas çdo aktivitet ngase kështu ua kërkon gjendja shëndetësore.

Këngëtarja Dafina Zeqiri pas koncerteve në trojet shqiptre dhe pushimit në Suedi, është sëmurë nga gripi.

Në Insta-Story ajo ka postuar një fotografi në të cilën ka treguar se si duket në këtë gjendje.

Image